Victor musefelle – Alt du må vite

Det finnes mange musefeller som kan brukes til å fange eller avlive mus, og blant de mest populære modellene finner vi Victor musefelle. Finn ut hvordan Victor elektronisk musefelle fungerer, hvilke fordeler den byr på og annen nyttig informasjon.

Hva er Victor musefelle?

Victor er et amerikansk selskap som har spesialisert seg på fangst og avlivning av skadedyr, noe som omfatter både mus og rotter. Selskapet har produsert musefeller siden 1898, og er blant annet kjent for Victor Multikill – en elektronisk musefelle som avliver mus effektivt.

En Victor Multikill musefelle kan fås med Wi-Fi, slik at du kan holde deg oppdatert på musefangsten via en app på mobilen. 

Hvordan fungerer Victor Multikill elektronisk musefelle?

Fellen er konstruert slik at du plasserer åte (for eksempel nøtter eller peanøttsmør) i den ene enden av beholderen. I andre ende av beholderen finnes en inngang der musen kan gå inn i fellen. Så snart musen berører et visst punkt inni fellen, vil den få støt og dø momentant. 

Musen vil få et høyspenningsstøt, og mekanikken skal sikre 100 % effektivitet (avlivningsrate). Fellen danner et elektrisk støt med strøm som fås fra fire stykk AA-batterier.

For hvert sett med batterier som tas i bruk, vil man kunne ta livet av hele 100–150 mus. Så snart fellen har avlivet ti mus kan du tømme beholderen, og starte prosessen på nytt.

  • Musen lokkes inn i fellen med åte
  • Dyret klarer ikke å komme seg ut igjen før Victor musefelle gir elektronisk støt, grunnet den smale passasjen
  • Beholderen roterer slik at den døde musen skyves inn i en egen oppsamlingsskuff

Victor Multikill lar deg fange rundt 10 mus før det er nødvendig å tømme beholderen. 

Fordeler ved Victor Multikill musefelle

Det finnes flere gode grunner til å velge en Victor musefelle dersom du plages av mus eller rotter. Enten du har mus på hytta, kontoret eller hjemme i privatboligen din, kan en musefelle fra Victor være en god investering.

De fleste er opptatt av å ta livet av mus på en mest mulig smertefri og effektiv måte, samtidig som fellen er enkel å ta i bruk. La oss se nærmere på noen av fordelene ved å velge en musefelle Victor har produsert!

Rask og human avlivning av mus

Med en Victor musefelle kan man avlive gnagere som mus på en human måte. Med humant mener vi at avlivningsprosessen går fort, og at musen slipper å lide. Mange andre musefeller har den ulempen at de avliver dyret langsomt eller smertefullt.

Bruker man for eksempel en klapp-felle, kan musen lide før den til slutt dør. Det er ikke sikkert at fellen knekker nakken på musen slik at den dør. Istedenfor kan musen bli liggende i klem og lide, noe som naturligvis ikke er ønskelig.

Brukervennlig og hygienisk musefelle

En annen fordel du får ved å velge en Victor musefelle, er at fellen er veldig brukervennlig. Du slipper å se eller berøre dyrene som fanges, siden innholdet i beholderen kan tømmes direkte i avfallet.

Du vil også få oversikt over når beholderen må tømmes, takket være appen som varsler deg når mus går i fellen. En Victor Multikill musefelle er enkel å ta i bruk, og du trenger bare å forsikre deg om at fellen har batteri og at den inneholder lokkemat.

Giftfri musefelle

En annen fordel med Victor musefelle, er at du slipper å ta i bruk gift eller skadelige kjemikalier. Dette er betryggende – spesielt om du har kjæledyr eller barn i huset. 

Rottegift kan være livsfarlig for både mennesker og dyr, og kan derfor være utfordrende å ta i bruk i hjemmet. Med en giftfri Victor musefelle slipper du å håndtere farlige stoffer i det hele tatt.

En musefelle Victor har produsert med tanke på sikkerhet

Skal du avlive mus på en skånsom og human måte, er Victor musefelle et godt valg. Fellen er dessuten sikker å ta i bruk hjemme, siden den har en egen sikkerhetsbryter. Denne gjør at musefellen ikke avgir elektrisk støt når lokket er åpent.

Man vil heller ikke få støt om man stikker en finger inn i fellens inngang/åpning. Du kan derfor trygt bruke din Viktor elektrisk musefelle selv om det er barn og kjæledyr i boligen.

Hva koster Victor elektronisk musefelle?

En Victor Multikill musefelle koster rundt 1 500 kroner, og er utvilsomt en god investering om du plages av smågnagere i hjemmet. 

Husk at dette er en smart musefelle, der du blant annet kan få varsel på mobilen. Dette er altså noe helt annet enn den tradisjonelle klappfellen. Mange synes det er verdt å betale noen kroner ekstra for å sikre at dyrevelferd, sikkerhet og hygiene ivaretas.

Hvor bør du plassere din Victor musefelle?

Når du skal plassere en Victor musefelle gjelder det å finne en gunstig plassering. Tenk på musens naturlige bevegelsesmønster når du skal plassere fellen. Mus unngår instinktivt store og åpne områder, og vil i de fleste tilfeller bevege seg langs vegger eller møbler. Musen føler seg tryggere når den har gjemmesteder i nærheten.

Mus beveger seg gjerne i mørke områder, da den kan navigere (finne frem) med værhårene sine. Det er derfor lurt å plassere fellene på mørke steder med mange gjemmeplasser. Dette kan for eksempel være innerst i et skap, kott eller lignende.

Varsel om fangst av mus

Med en Victor musefelle kan du ikke bare få varsel på mobilen når fellen har fanget og avlivet mus. Du vil også kunne se på lysindikatorene som finnes på selve fellen.

Når lyset blir gult indikerer dette at skuffen som samler opp døde mus er full. Blinker lyset rødt, betyr dette at det er på tide å bytte batterier.

Kjøp en Victor musefelle for elektronisk avlivning av mus

Hos oss finner du Victor musefelle som kan brukes til å fange og avlive mus på en human og effektiv måte. Du kan på den måten bli kvitt mus i hytte eller bolig med litt bedre samvittighet, siden musen slipper å lide.

Kjøp din Victor Multikill elektronisk musefelle i dag, og bli kvitt de små gnagerne en gang for alle!